Blog

Υπηρεσίες Τηλεγραμματείας

On line Γραμματειακή υποστήριξη από 20 €

This Post Has 2 Comments

 1. c chatzi

  Καλώς ήλθατε,
  Η Τηλεγραμματεία αναβαθμίζει τις υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης από απόσταση. Λειτουργεί ως Εικονική διοικητική βοηθός σας ( Virtual Office Assistant ). Αναλαμβάνουμε την διαχείριση εισερχόμενων – εξερχόμενων κλήσεων απλά με μια εκτροπή οποιουδήποτε τηλεφωνικού αριθμού στη γραμμή που σας παρέχουμε και που δεσμεύουμε αποκλειστικά και μόνο για εσάς
  Γιατί να μας επιλέξετε ; τηλεγραμματεια
  Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνολογία αιχμής την τεχνογνωσία που απαιτείται και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουμε On line Γραμματειακή Υποστήριξη από απόσταση – Τηλεγραμματεία για τον Ιατρό , Δικηγόρο , Μεσίτη τον Ελεύθερο επαγγελματία , για εταιρείες Εμπορικές, Βιομηχανικές & Υπηρεσιών σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

  Απαντάμε – χειριζόμαστε τις εισερχόμενες – εξερχόμενες κλήσεις σας με τον τρόπο που εσείς μας έχετε υποδείξει και σε πραγματικό χρόνο αξιόπιστα σας ενημερώνουμε για τα μηνύματά σας όσο συχνά και με όποιο τρόπο ή συνδυασμό αυτών ( email,crm ,sms,web ) επιλέξετε

  Διαχειριζόμαστε τις διαδικτυακές σας εφαρμογές, διεκπεραιώνουμε – ρυθμίζουμε τις υποθέσεις σας την Ατζέντα ραντεβού, Ενημέρωση εργασιών, Λήψη παραγγελιών,Τηλεστήριξη , Εξυπηρέτηση πελατών.

 2. c chatzi

  Σε συνεργασία με τη Mediatel ΑΕ

  Οι Ελληνικές Τηλεϋπηρεσίες ΟΕ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Mediatel ΑΕ η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από το 1995 και κατέχει ηγετική θέση παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης .

  Η στρατηγική αυτή συνεργασία έχει στόχο την εξασφάλιση της άριστης παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας καθώς και την υλοποίηση έργων μεγάλου εύρους σε επιχειρήσεις , φορείς και οργανισμούς .
  Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και κατά συνέπεια, η επιλογή του κατάλληλου Συνεργάτη είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα μας και οι απαιτήσεις καθώς και οι προσδοκίες μας είναι υψηλές .

  Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουμε συνδυασμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε Επαγγελματία και Επιχείρηση, κατανοώντας τις ανάγκες σας, κάνοντας δημιουργική χρήση των νέων τεχνολογιών, ερευνώντας και αναπτύσσοντας νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για την αγορά

  Εγγυόμαστε ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υποστήριξης της επικοινωνίας σας , που μπορεί να προσφέρει σε κάθε επαγγελματία και επιχείρηση ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, όπως:

  • Σύγχρονο 24x7x365 Τηλεφωνικό Κέντρο, στελεχωμένο με υπεύθυνους και έμπειρους τηλεκπροσώπους .
  • Τηλεγραμματεία – Τεχνική Υποστήριξη – Γραμμή Παραπόνων – Παραγγελιοληψία – Διαχείριση Κρατήσεων.
  • Ανάπτυξη και Διατήρηση Πελατολογίου-Διαχείριση βάσης δεδομένων – Έρευνες Αγοράς και Δημοσκοπήσεις – Διαχείριση Δεδομένων που αποθηκεύονται και διακινούνται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή .
  • Βack Office Εξειδικευμένες Υπηρεσίες – Ανανέωση Συνδρομών των πελατών σας – Υπηρεσίες SMS – EMAIL – VOIP.
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – Ανάλυση Αναγκών-Στελέχωση Θέσεων Εργασίας .
  • IVR / Φωνητικές Υπηρεσίες – Αριθμοί Υψηλής Χρέωσης – Πενταψήφιοι Αριθμοί Φωνής – Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης – Λύσεις Μικροπληρωμών.
  • Παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού – Web / Mobile εφαρμογές και Υπηρεσίες – Bulk sms

  Στο πλαίσιο της μέχρι τώρα πολυετούς συνεργασίας μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντά μας με στόχο τη πλήρη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των παρεχόμενων προς εσάς Υπηρεσιών, διατηρώντας την μεταξύ μας ισχύουσα Τιμολογιακή Πολιτική μέσω της Mediatel ΑΕ.

Leave a Reply